Aangenomen werk

Waar de klant dat van ons vraagt, is BST altijd bereid om te kijken of het aannemen van werk mogelijk is. Voordeel voor de klant is dat die dan precies weet wat de kosten zijn. Het voordeel voor BST is dat we wat vrijer in de planning staan. Van belang daarbij is dat er goede afspraken worden gemaakt over de precieze inhoud van het werk, zodat beide partijen weten wat ze van elkaar kunnen verwachten. Aangenomen werk komt het meest voor in die branches waar BST in is gespecialiseerd zoals gevelreiniging, graffitiverwijdering, schoonmaak en stukadoorswerk. Ook buiten deze specialismen is aangenomen werk mogelijk. Aarzelt u dan ook niet om contact op te nemen voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte. Voorbeelden van aangenomen werk uit het recente verleden:
  • Kaal en schoon opleveren van kantoorpand bij huuropzegging. De werkzaamheden bestonden uit het volledig strippen van 4 verdiepingen van een kantoorpand. Verwijderen en afvoeren van tussenwanden en plafonds, reparatie wanden, schoonmaken, afstoppen waterleidingen, verwijderen vloerbedekking, egaliseren van verdiepingsvloeren etc.
  • Verwijderen zwerfafval langs provinciale wegen. Als onderdeel van een groot groenonderhoudscontract van de provincie Zuid-Holland heeft BST als onderaannemer het verwijderen van zwerfafval voor haar rekening genomen.
  • Verkoop klaarmaken diverse bloemen en planten. Deze regelmatig terugkerende opdracht voeren wij ‘incompany’ uit. Door een slimme planning en productieopzet bleek onze aanpak een stuk voordeliger en betrouwbaarder te zijn dan de daarvoor gebruikelijke uitbesteding in Polen.
  • Beheer slooplocatie. De woningen stonden leeg, de sloop kon elke moment beginnen. En toen bleek er wat te zijn met een vergunning. Het beheer via BST garandeerde dat de woningen dicht getimmerd bleven en het geheel er toonbaar bij bleef liggen.